Participação: PROMOTOR COMERCIAL, GESTÃO DE PROJECTO, ARQUITETURA
Local: OEIRAS Data: 1/2016 Uso:Comercio e Serviços
Área:1.005m2

 

A proposta passou pela realização de um edifício comercial de 4 pisos que promove-se o comércio local e o fecho de quarteirão.Inserido num tecido urbano consolidado as duas frentes edificadas que definiam o quarteirão impunham uma linguagem simples que permitisse a continuidade intemporal dos edifícios confinantes.


From its inception, this proposal was idealized as a whole which is reflected in its relation with the pre-existing buildings. The new building was designed in an intentionally plain language to define and highlight the block by keeping its timelessness. It develops vertically in four floors and it envisages the installation of several commercial activities.